В момента Бионсе е в един от най-силните периоди в живота си.

...
В момента Бионсе е в един от най-силните периоди в живота си.
Коментари Харесай

Бионсе пак е на върха, въпреки критиките

В момента Бионсе е в един от най-силните интервали в живота си. С доста гений и твърдоглав труд, вложени в музиката, която прави, тя безспорно си е заслужила международната популярност. И в този момент, след години на музикалната сцена, кулминационната точка в кариерата ѝ достигна с турнето Renaissance. С него певицата обиколи 39 града в 12 страни и изнесе 56 концерта.
 Ефектът на Бионсе и по какъв начин Renaissance World Tour повлия на шведската стопанска система
Ефектът на Бионсе завладя Европа

Тя го може най-добре

И въпреки България да не бе една от спирките на, почитателите ѝ у нас ще имат опцията да се допрян до грандиозния ѝ театър. Това ще се случи с помощта на документалния филм Renaissance: A Film By Beyonce, който ще бъде прожектиран от 21 декември.

Продукцията споделя за работата на  като създател и продуцент и наблюдава нейното израстване до реализирането на турнето Renaissance, което притегля над 2.7 милиона почитатели от целия свят.

Филмът към този момент имаше своята премиера в Съединени американски щати. За специфичното си събитие  носеше дълга сребриста рокля с надълбоко деколте и бе боядисала косата си в платиненорусо. Мнозина обаче разкритикуваха външния ѝ тип, като даже я упрекнаха, че се пробва да наподобява като " бяла жена ".

Тина Ноулс, майката на певицата, не остана длъжна на отрицателните мнения и в Instagram профила си изясни, че визията на щерка ѝ е въодушевена от тематиката на Renaissance.

" Цялата тематика е сребро, със сребърната ѝ коса, сребърния килим и всичко останало, което е сребърно, а вие, простаци, решавате, че тя се пробва да бъде бяла жена и изсветлява кожата си ", написа ядосано майката на.

Тина Ноулс не скри яда си, като добави, че рецензиите са предиздвикали кръвта ѝ " да кипне " и е разочарована от чернокожите хора, които също по думите ѝ са " невежи " и " бълват ненавист ". Освен това тя показа, че ѝ е писнало от хора, които атакуват щерка ѝ, макар нейните неоспорими достижения.

" Ревност и расизъм, сексизъм, двойни стандарти, вие олицетворявате тези неща. Писна ми от вас, загубеняци ", приключва прочувствено.

до момента не е коментирала рецензиите по собствен адрес, само че допускаме, че има много по-важни неща, с които да се занимава от мнението на всякакви непознати злобари. Феновете ѝ пък могат я поддържат и да преживеят страстта от последното ѝ турне, като гледат кино лентата.
 Мадона и Бионсе дружно - по какъв начин и за какво двете певици се събраха на едно място
Какво събра децата на Мадона и Бионсе на едно място

Съвсем скоро, откакто Кралицата на попа излезе от болница

Renaissance: A Film By Beyonce може да бъде гледан у нас от 21 до 24 декември в кино Арена The Mall, Grand Mall Varna, Марково Тепе и Панорама Мол Плевен. Пълната стратегия, както и билети, има.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР